Cameramani si Fotografi

Echipa compusa din cameramani si fotografi cu inalta pregatire in domeniul foto & video

 

Importanta este pasiunea ce ne leaga in toate activitatile desfasurate, fara de care nu am fi ajuns la acest nivel de performanta. Armonia dintre aceasta pasiune si experienta dobandita in timp, este pusa in valoare de cameramani si fotografi, impreuna cu editorii nostri de imagine, prin intermediul aparaturii performante de ultima generatie.

Placuta comunicare cu toate persoanele care ne inconjoara (facand referire la colegi, colaboratori si clienti), utilizarea corespunzatoare a echipamentelor si lucrul in echipa din cadrul studioului tehnic (unde se desfasoara activitati de montaj, prelucrare foto, editare audio si editare video), sunt cateva dintre principalele caracteristici ce ne scot in evidenta si prin care ne mentinem renumele dobandit pana in prezent.

Cand discutam in special despre nunta, suntem constienti ca avem destul de putin timp la dispozitie pentru a surprinde o poveste unica de dragoste. Din acest motiv, punem foarte mult pret pe detalii, tinand totodata cont si de importanta momentelor cheie din respectivul eveniment. Astfel, rezultatul obtinut va scoate foarte clar in evidenta atmosfera minunatului eveniment, indiferent daca este vorba despre filmari sau despre fotografii !

Absolut toate proiectele realizate din anul 2002 pana in prezent (receptii, baluri, cocktailuri, prezentari de moda, nunti, botezuri, zile onomastice si multe alte evenimente), au fost incununate de succes, fiind onorati atat de rezultatele obtinute cat si de admiratia clientilor nostri, carora le multumim in mod deosebit pe aceasta cale pentru increderea acordata si pentru faptul ca au apelat fara ezitare la serviciile noastre.

Cu deosebita stima si respect,

Echipa Media Film