Bianca Dragusanu si Victor Slav

În exclusivitate, Yahoo OMG! România a aflat că Bianca Drăgușanu va îmbrăca rochia de mireasă în luna octombrie 2013. După o relație de patru ani, lumea s-ar fi așteptat ca Bianca Drăgușanu să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Cristea, iar Victor Slav, prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv să o ceară în căsătorie pe cântăreața Anda Adam după cei șase ani petrecuți împreună.

Ambele perechi s-au despărțit spre sfârșitul anului trecut, destinul fiind ca Bianca şi Victor să se cunoască pe platoul unde s-a filmat emisiunea “Dansez pentru tine”, în cadrul repetițiilor pentru numărul incendiar de striptease pe care l-au prezentat împreuna chiar în noaptea de Revelion la Pro TV.

Bianca și Victor, prima ședință foto

Photo by www.protv.ro

” Noi am făcut acel dans de Revelion pentru că mie mi s-a propus de dinainte și mi s-au dat mai multe nume pe care le-am refuzat. Eu am venit cu propunerea să dansez cu Victor. Pur și simplu am simţit că poate fi o poveste frumoasă, mi l-am dorit în viaţa mea și s-a întâmplat “

” Când l-am văzut prima dată, i-am spus că am vorbit cu universul să ne întâlnim. Tu ai fost cea mai mare dorinţă a mea iar acum ne-am întâlnit ” … a dezvăluit Bianca ulterior la o emisiune specială Cancan TV


Deşi Bianca Drăgușanu nu a recunoscut că s-au logodit, se pare că cererea în căsătorie a fost facută exact în Sâmbata Mare, cu ocazia sărbătorilor de Paste, atunci când Victor Slav i-a oferit noii lui iubite un preţios inel de logodnă.

Realitatea este că Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să devină soţ şi soţie, iar dragostea lor pare să fie din ce în ce mai mare. Cele două vedete se iubesc de peste șase luni de zile, chiar dacă sunt voci care spun că această relație extrem de mediatizată este doar o prefăcătorie.

Aşa cum menţionează sursa citată, aceste informaţii provin din anturajul celor două vedete, care povestesc cu lux de amănunte că Bianca şi Victor deja au stabilit data nunţii lor şi vor avea doua perechi de naşi, mai exact, doi prieteni apropiaţi din municipiul Deva şi un foarte cunoscut cuplu, Nicoleta Luciu cu Zsolt Csergo. Pentru găzduirea petrecerii de nuntă ce va avea loc imediat după cununia religioasă, se pare că există negocieri cu un complex din Otopeni, loc unde se vor aduna toţi invitaţii celor doi tineri.