Fericire

Like & Share please !

Relatiile, mai ales cele de cuplu, sunt uneori puse la incercare, insa nu este greu sa ai o relatie fericita. Iata in continuare 10 metode simple, de fiecare zi, ca sa pastrati relatia proaspata si buna.

 1. Practicati contactul vizual cu partenerul. Ar trebui sa aveti contact vizual cu EL in special atunci cand:
  a. discutati despre ceva serios si
  b. cand spuneti cele doua cuvinte..haideti, stiti care sunt cele doua cuvinte!
 2. Intodeauna puneti persoana iubita pe primul plan. Fiti gata sa lasati totul la o parte pentru el. Oricand. Amintiti-va din cand in cand ce binecuvantare este sa il aveti.
 3. Aveti grija sa-i spuneti cat este de important pntru dumneavoastra. Este un lucru foarte simplu, insa atat de usor de uitat.
 4. Nu considerati nimic ca venind de la sine. Amintiti-va, sunteti suflete-pereche si nu veti gasi in fiecare zi un suflet pereche, fiindca asa ceva e greu de gasit. Exista un motiv intemeiat pentru care sunteti impreuna, deci nu uitati ce special este celalalt pentru dumneavoastra.
 5. Mentineti contactul fizic cu celalalt. Cand reveniti acasa dupa o zi lunga la munca, amintiti-va sa va strangeti bine in brate partenerul. Nu trebuie sa-i spuneti absolut nimic. Contactul fizic ne ajuta sa ne amintim ce simtim unul despre celalalt, fara a trebui sa folosim cuvinte pentru a ne exprima.
 6. Cand aveti o zi dura si stresanta, lasati stresul zilei in spatele usii. Relaxati-va, timpul petrecut cu partenerul trebuie sa fie relaxant. Ar trebui sa fie cea mai buna perioada a zilei, pe care o asteptati intreaga zi.
 7. Aflati care va sunt visurile si aflati si care sunt visurile partenerului. Impartasiti-le cu el. Asta va apropie unul de celalalt. Trebuie sa fiti mereu cinstiti in legatura cu lucrurile pe care le doriti in viata si in relatie. Daca nu discutati aceste lucruri cu partenerul, de unde sa le stie?
 8. Faceti-va cadouri fara motiv. Veti fi uimiti sa vedeti cat de mult va poate stimula relatia acest lucru. Cand va intreaba cu ce ocazie, spuneti-i ca v-ati gandit la el cand ati vazut acel obiect.
 9. Sustineti-va intotdeauna partenerul. Spuneti-i explicit ca prin orice incercari si probleme ar trece, sunteti mereu de partea lui. Traversarea furtunilor impreuna va va intari iubirea, o va face mai puternica. Stiind ca nimic nu va va desparti, aveti mai multa incredere in dumneavoastra si in cuplu.
 10. Domnilor barbati: faptul ca ii deschideti usa cu politete partenerei este intotdeauna un lucru la fel de bun ca si un compliment fata de noua ei coafura sau fata de hainele ei. Nu uitati sa lasati in jos colacul toaletei.
  Unii ar putea spune ca aceste lucruri par nesemnificative. Daca sunteti printre cei sceptici, ar trebui sa tineti lista asta la indemana si sa incepeti sa o aplicati!

Sursa text: Super Eva