Blackmagic Production Camera 4K

 

Blackmagic Production Camera 4K este cea mai compacta camera video digitala 4k din lume, proiectata sa ofere maximul de flexibilitate si de calitate a imaginii pentru studiourile de productie video profesionale. Carcasa de aluminiu adaposteste un senzor de imagine Super 35mm cu obturator global (global shutter), care vor spune adio artefactelor de miscare prezente pe camerele cu rolling shutter, atunci cand filmati subiecte care se misca foarte rapid.

Montura Canon EF va da posibilitatea sa folositi optica de exceptie de la producatori de top: Canon, Zeiss sau Schneider, pentru a realiza materiale video la cele mai inalte standarde. Blackmagic Production Camera 4K capteaza imagini in format ProRes 422 (HQ) si CinemaDNG comprimat, formate care pun in valoare cel mai bine latitudinea de expunere de 12 stopuri. Fisierele sunt salvate direct pe SSD (in pachet sunt incluse 2 SSD-uri de 240MB) astfel incat, din moment ce ati incheiat filmarea, puteti edita fisierele direct de pe SSD, fara a mai fi nevoie sa le transferati in computer.

Indiferent de solutia de post-procesare utilizata (bazat pe Mac sau pe Windows), Blackmagic Production Camera 4K este pregatita sa se integreze perfect workflow-ului dumneavoastra. Ecranul tactil de 5.0″ ofera navigare, vizualizare si control sporit asupra functiilor camerei.

  • Blackmagic Production Camera 4K este cea mai compacta camera video digitala 4k din lume, capabila sa capteze imagini de 3840 x 2160 pixeli, de 4 ori mai mult decat formatul FullHD.
  • Latitudinea de expunere de 12 stopuri o plaseaza pe Blackmagic Production Camera 4K in liga camerelor video de top, fiind capabila sa emuleze aspectul filmelor pe pelicula.
  • Senzorul de imagine Super 35mm cu obturator global (global shutter) vor spune adio artefactelor de miscare prezente pe camerele cu rolling shutter, atunci cand filmati subiecte care se misca foarte rapid.
  • Carcasa de aluminiu a fost proiectata pentru portabilitate si anduranta. Conectorii standard includ: 6G-SDI, Thunderbolt, jack intrare microfon de 1/4″(6.3mm), jack casti de 3.5mm si un conector LANC pentru control de la distanta.
  • Blackmagic Production Camera 4K dispune de stocare pe o unitate SSD detasabila, o solutie foarte convenabila care va permite sa editati direct de pe unitatea SSD, fara sa mai fie nevoie sa transferati fisierele in prealabil.
  • Montura Canon EF va da posibilitatea sa folositi optica de exceptie de la producatori de top: Canon, Zeiss sau Schneider, pentru a realiza materiale video bogate in detaliu, in tonuri si in culoare.
  • Blackmagic Production Camera 4K capteaza imagini in format ProRes 422 (HQ) si CinemaDNG comprimat, care pastreaza nivele ridicate de detaliu si implicit o libertate foarte mare in faza de postprocesare. Daca doriti sa lucrati foarte repede, aveti la dispozitie modul ‘Video’ in care veti putea filma in spatiul de culoare REC709.
  • Ecranul tactil de 5.0″ cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli ofera navigare, vizualizare si control sporit asupra meniului si functiilor camerei.
  • Blackmagic Production Camera 4K este pregatita sa se integreze perfect workflow-ului dumneavoastra, indiferent ca lucrati cu solutii Apple sau Windows. Atat conectorii, cat si optiunile de salvare a fisierelor, sunt proiectate pentru ambele sisteme de operare si solutii software.
  • In pachet sunt incluse doua solutii software pentru un workflow complet: DaVinci Resolve pentru post-productie ( in special grading) si UltraScope pentru monitorizare high-end.

Sursa: F64