Nunta_distrusa_1

 

Doi tineri căsătoriţi au avut un şoc atunci când şi-au văzut propriile fotografii de nuntă. Aceştia susţin că fotograful le-a distrus cel mai frumos eveniment din viaţa lor !

 

Evette si Gary Crack, un cuplu din Marea Britanie, au angajat-o pe Louise Garrett sa le fie fotograf la nuntă. Dupa nunta, cuplul britanic a primit un album cu multe poze neclare, poze facute din unghiuri necorespunzatoare si poze in care cei doi miri apar fara cap. Din albumul de nunta lipseau exact momentele principale (sarutul, schimbarea verighetelor si juramintele).

” Este oribil, ne-a luat totul si nimic nu va putea aduce inapoi acea zi. Ne-a spus ca este o profesionista, dar nu am primit nici măcar o poza cu bunicii lui Gary, oameni batrani care au venit pentru noi tocmai din Londra … “ a declarat foarte suparata mireasa.

Cu intentia de a repara enorma gafa a femeii care le-a stricat nunta, mirele a spus ca vor strange banii necesari pentru a incerca sa reorganizeze petrecerea, apoi, cei doi tineri casatoriti o vor da in judecata. In replica, fotograful a dat vina pe cladirea din secolul al XIV-lea, declarand ca respectiva locatie a fost necorespunzatoare pentru fotografierea unui astfel de eveniment …

Sursa: The Sun

Nunta_distrusa_2

 

Nunta_distrusa_3

 

Nunta_distrusa_4

 

Nunta_distrusa_5

 

Nunta_distrusa_6

Cei doi miri si mult blur… dansul lor este distrus !