httpv://youtu.be/Upho90ZPNvE

După trei săptămâni de la cununia civilă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se cunună religios !

Nunta va avea loc Duminică, 29 Septembrie 2013,  la centrul de evenimente Ambasad’ Or din comuna Otopeni.

” Vă pot dezvălui că va fi un meniu personalizat după cerințele viitorilor soți, vor avea un colț tradițional cu berbecuți la proțap și un meniu cu feluri de mâncare variate și exotice. Tortul va fi spectaculos! “, a spus Nicușor Stan, proprietarul centrului de evenimente mai sus mentionat.

” Plicurile pentru dar au fost create în mod special pentru mirii anului “, a spus Cătălin Petreanu, proprietarul agenției de evenimente Soul 2 Soul din oraşul Bucureşti. Aceste plicuri deosebite, cât și meniurile ce vor completa minunatul decor al meselor, sunt realizate manual și conțin aplicații din flori naturale care ies in relief.

Nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost cumpărată de televiziunea Pro TV, care va avea exclusivitate asupra acestui eveniment. Se pare că nunta va fi organizată gratuit de celebrul trust, care le va oferi în plus celor doi miri un dar de nuntă cu o valoare minimă de 10.000 euro, notează EVZ în paginile lor.

” Ne despărţim înainte de nuntă. Vom dormi separat, la hotel. Eu voi sta cu familia mea, iar Victor se mută la acelaşi hotel, dar cu un etaj mai sus. Nu vom dormi împreună înainte de nuntă. Noi ne înţelegem super şi asta este cel mai important “, a spus Bianca Drăguşanu, în cadrul emisiunii La Măruţă, de la Pro TV.