Stiti cat de frumoasa poate fi o nunta iarna

Mai putine cupluri aleg sa se casatoreasca iarna, poate din cauza vremii, poate li se pare dificil sa organizeze toate amanuntele petrecerii de nunta, poate nu doresc sa fie limitati de perioadele de post. Sunt insa si cupluri care stiu cum sa aprecieze frumusetea desavarsita si atmosfera magica a unei nunti de iarna !

O nunta realizata iarna poate fi deosebita, unica, speciala. Decorul si atmosfera de nunta pot fi usor de realizat daca incercati sa transpuneti bucuria pe care acest anotimp ne-o ofera, daca incercati sa redati frumusetea primei ninsori din viata voastra, a caldurii de acasa, a unei paduri pline de zapada, a manusilor pufoase si calde, a dragostei din fata semineului. Pe langa o rochie alba stralucitoare, mireasa poate purta o haina de blana alba eleganta sau o pelerina, iar in loc de pantofi cizme albe.

Decorul pentru o nunta de iarna

Petrecerea de nunta poate avea o atmosfera de vis prin decorarea localului cu diferite elemente specifice iernii:

Mese cu perdele cu lumini, candele, lumanari de culoare alba, decoratiuni din conuri de brad si pin, crengute de brad brumate, globulete stralucitoare in culori aurii, albastre, argintii sau albe, cristale care imita gheata, zapada artificiala, fulgi de zapada ornamentali cu foarte mult alb, decoratiuni din sticla si cristale care sa creeze senzatia unui palat de gheata. Dansul mirilor cu toate luminile stinse, doar ringul luminat de artificii pe margine, iar peste proaspetii casatoriti sa “ninga” cu confetti alb.

Tortul de nunta

Acesta poate fi decorat cu fulgi de zapada sau blanita alba ori poate avea forma unui bulgare de gheata care se deschide, in functie de imaginatia fiecaruia.

Surpriza pentru invitati

Daca restaurantul este undeva pe malul lacului si temperatura va permite puteti organiza un mic patinoar. Ar fi o surpriza foarte placuta pentru invitati, mai ales daca majoritatea acestora sunt tineri. Eventual, puteti organiza un ring pe gheata iar artificiile nu trebuie sa lipseasca, astfel, spectacolul de lumini va ramane in amintirea tuturor.